Termeni și condiții pentru nuammester.ro


Beni ați venit pe www.nuammester.ro

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.nuammester.ro este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor si condițiilor de mai jos. Acesti termeni si condiții se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizarile de fiecare dată când accesează acest site.

Prin intermediul site-ului web, nuammester.ro oferă o piață pe care persoane fizice și juridice și parteneriate (denumite în continuare "utilizatori") solicită servicii de orice fel (denumite în continuare "utilizatori") și oferite (în această calitate, în următoarele : "Firmă/PFA") și alte tipuri de conținut pot fi publicate, cu condiția ca conținutul acestora să nu încalce prevederile legale, regulamentele, obiceiurile bune sau acești termeni și condiții. www.nuammester.ro nu face nici o anchetă sau oferte și nu devine parte contractantă a contractelor încheiate exclusiv între utilizatorii acestei piețe.

§ 1 Înregistrare și cont de utilizator

Anumite caracteristici și opțiuni necesită conectarea la un cont pe nuammester.ro.

Datele solicitate de nuammester.ro în timpul înregistrării trebuie furnizate complet și corect. Înregistrarea are loc cu specificarea unei adrese e-mail valabile și cu alegerea unei parole personale. Parola personală trebuie păstrată în secret și nu poate fi divulgată terților.

Utilizatorii sunt obligați să notifice imediat nuammester.ro dacă există indicii că un cont nuammester.ro a fost utilizat în mod abuziv de către terți.

nuammester.ro efectuează doar o verificare limitată a datelor stocate în timpul înregistrării, deoarece identificarea persoanelor pe Internet este posibilă numai într-o măsură limitată. În ciuda diferitelor măsuri de securitate, nu se poate exclude faptul că datele de contact incorecte au fost stocate pentru un cont nuammester.ro sau că acestea s-au schimbat între timp.

Prin plasarea unui anunț, nuammester.ro și utilizatorul încheie un contract de utilizare a site-ului web nuammester.ro (denumit în continuare "acordul utilizatorului"). Nu există nicio revendicare a încheierii unui acord de utilizator.

Utilizatorul trebuie să indice când înregistrează dacă utilizează site-ul privat sau comercial. Companiile / specialiștii sunt obligați să îndeplinească obligațiile de informare juridică, în special pentru a oferi o amprentă completă. Trebuie să utilizați câmpul necesar pentru aceasta.

Înregistrarea unei persoane juridice sau a unui parteneriat poate fi efectuată numai de o persoană fizică care este autorizată să o reprezinte și care trebuie să fie numită. La înregistrare, numai persoanele fizice pot fi desemnate ca proprietar al contului ARVO (adică nu cupluri sau familii).

Un utilizator poate să rezilieze oricând acordul utilizatorului. nuammester.ro își rezervă dreptul de a șterge conturile de utilizator care nu au fost în întregime înregistrate, care au fost inactive pentru o perioadă mai lungă de timp. Articolele și conținutul utilizatorilor publicate de site-ul web nuammester.ro nu reprezintă punctul de vedere al companiei nuammester.ro și, în principiu, nu sunt verificate de către nuammester.ro pentru legalitatea, corectitudinea și exhaustivitatea acestora.

§ 2 Utilizarea site-ului web nuammester.ro

Utilizatorii sunt obligați să posteze reclame în categoria corespunzătoare și să le descrie complet și veridic în cuvinte și imagini.

Este interzisă publicarea de reclame sau alte tipuri de conținut pe nuammester.ro care încalcă reglementările legale, drepturile terților sau moralitatea. Rețineți că este interzis:

nuammester.ro își rezervă dreptul de a amâna publicarea anunțurilor și a altui conținut pe site-ul web nuammester.ro din motive de securitate, în ciuda absenței unei obligații legale.

§ 3 Abuz de nuammester.ro - Ștergerea listelor, blocarea și alte măsuri

nuammester.ro poate limita serviciul său sau anula, șterge, cererile adăugate sau alt conținut de pe site, avertiza utilizatorii și de a-i suspenda temporar sau permanent, în cazul în care există dovezi clare că un utilizator incalcă reglementările legale, drepturile terților sau termenii de utilizare.

§ 4 Taxe și servicii

Utilizarea site-ului web nuammester.ro este practic gratuită. Cu toate acestea, vă vom informa despre utilizarea unui serviciu cu taxă, astfel încât să fiți de acord în mod expres cu taxa atunci când utilizați acest serviciu.

§ 5 Conținut și drepturi de utilizare

nuammester.ro conține conținut de la noi, precum și reclame și alte informații de la alți utilizatori. Dacă credeți că drepturile dvs. au fost încălcate, vă rugăm să ne anunțați. Ne rezervăm dreptul de a elimina conținutul de pe site-ul nostru dacă avem dovezi de încălcare a termenilor de utilizare, a politicilor noastre sau a încălcării drepturilor terților.

Pentru conținutul pe care îl postați cu înregistrarea pe nuammester.ro (imagini și descrieri de articole), acordați nuammester.ro drepturile exclusive de utilizare gratuită, la nivel mondial, nelimitat, irevocabil, transferabil și sublicențabil, în toate cele cunoscute și încă necunoscute tipuri de utilizare în ceea ce privește toate drepturile de autor, drepturile de bază de date, drepturile industriale, imateriale sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

§ 6 Protecția proprietății intelectuale

Persoanele îndreptățite, în special titularii de drepturi de autor, drepturi de marcă sau alte drepturi de proprietate intelectuală, pot notifica agenților de publicitate care le încalcă drepturile și solicită eliminarea lor. Dacă un reprezentant legal al persoanei autorizate ne va notifica în mod corect, reclamele care încalcă drepturile de proprietate intelectuală vor fi eliminate de la noi.

§ 7 Limitarea răspunderii

Ofertele listate pe nuammester.ro provin de la utilizatori. nuammester.ro nu își asumă nicio garanție pentru acuratețea anunțurilor sau a comunicării utilizatorilor, precum și pentru calitatea, securitatea sau legalitatea serviciilor oferite de către utilizatori.

nuammester.ro este răspunzător față de utilizatori numai pentru intenție și neglijență gravă față de aceștia. În cazul încălcării obligațiilor contractuale esențiale, a neîndeplinirii obligațiilor de către debitor sau a imposibilității de a furniza servicii pentru care nuammester.ro este responsabil, nuammester.ro este răspunzător pentru orice comportament culpabil al angajaților și al agenților delegați.

Cu excepția intenției sau a neglijenței grave a reprezentanților legali, a directorilor sau a altor agenți delegați ai nuammester.ro, răspunderea pentru această sumă este limitată la cea prevăzută în mod obișnuit la încheierea contractului.

O răspundere pentru despăgubirea daunelor indirecte, în special pentru profiturile pierdute, există numai cu intenție sau cu neglijență gravă a reprezentanților legali, a angajaților executivi sau a altor actori executorii ai nuammester.ro.

Excluderile de răspundere menționate mai sus și restricțiile față de întreprinzători sau consumatori nu se aplică în cazul în care se presupune garanții explicite de către nuammester.ro și pentru daune rezultate din vătămări corporale, de sănătate și de sănătate, precum și în cazul reglementărilor legale obligatorii.

§ 8 Politica de confidențialitate

Prin utilizarea site-ului nuammester.ro sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea informațiilor personale de către nuammester.ro ca un site responsabil-stocarea pe servere care sunt localizate în Uniunea Europeană. Mai multe detalii pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

§ 9 Prevederi finale

Aceste condiții, dispozițiile și principiile depuse, constituie întregul acord între nuammester.ro și utilizatori.

Acest acord se supune legilor din România și toate litigiile în legătură cu acești termeni și condiții vor fi stabilite de către instanțele din România. Aceste drepturi nu afectează drepturile pe care le puteți avea drept consumator prin lege și le puteți prescrie aplicabilitatea unei alte jurisdicții (cum ar fi locul dvs. de reședință). Dacă nu aplicăm anumite reguli, nu vom renunța la dreptul de a face acest lucru la o dată ulterioară. Dacă oricare dintre acești termeni ar fi ineficient, ceilalți termeni vor continua să se aplice.

nuammester.ro are dreptul de a transfera toate sau o parte din drepturile și obligațiile sale din cadrul acestei relații contractuale cu o terță parte cu o perioadă de preaviz de patru săptămâni.

nuammester.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni de utilizare în orice moment, fără să prezinte motive. Condițiile modificate vor fi anunțate utilizatorului înainte de a posta o cerere sau a plasa o ofertă. Modificările termenilor de utilizare intră în vigoare de îndată ce utilizatorul este de acord cu acest lucru la plasarea unei cereri sau a unei oferte.


Ver. - 4/2018