Ce este "nuammester.ro" și cum funcționează?

"nuammester.ro" este o platformă în care utilizatorii înregistrați pot solicita servicii de orice fel. Pe baza acestor cereri, firmele de profil sau persoanele fizice autorizate (PFA) își pot oferi serviciile.

Utilizarea site-ului web "nuammester.ro" este gratuită în măsura în care oferta, distribuția sau achiziția nu încalcă reglementările legale, obiceiurile bune sau termenii și condițiile.

Cum funcționeză nuammester.ro?

1. Un utilizator înregistrat introduce o cerere în categoria corespunzătoare. Pentru a putea primi o ofertă realistă, cererea trebuie să descrie în detaliu (inclusiv cu imagini) serviciul solicitat.

2. Firma/PFA cu profil profesional adecvat, oferă serviciile sale în cererea corespunzătoare sub forma unei oferte de preț.

3. Utilizatorul poate accepta oferta primită sau poate face o contra-ofertă. Utilizatorul poate primi mai multe oferte, dar poate accepta doar una dintre ele.

4. Imediat ce oferta a fost acceptată de ambele părți, există un contract de prestări servicii.

5. În cazul în care părțile contractante au convenit asupra domeniului de aplicare și a calendarului acceptării, ambele părți sunt obligate să respecte termenii conveniți.

6. În cazul în care cele două părți nu pot fi de acord în urma discuțiilor în sistemul de chat intern, contractul poate fi încheiat prin programare.

 

 

Sistemul de review-uri

Nu de putine ori ne tot intrebam "unde sa gasim un meserias bun, electrician, zugrav, instalator, etc."? Si atunci singura metoda sau mai bine-zis cea mai rapida e sa-i avem pe toti mesterii intr-un singur loc si cu feedback-uri de la fostii clienti, de la fostele lucrari.

Si atunci am venit noi cu o solutie. Sigur, e greu sa adunam toate firmele si toti mesterii/meseriasii din Romania, dar o parte sigur reusim.

Cum functioneaza sistemul de review-uri general?